Založ si blog

YouTuber: PewDiePie

Momentálne najväčším súkromným tvorcom na YouTube je mladý Švéd menom Felix Kjellberg. Tento iba 24-ročný mládenec žijúci v južnej časti Londýna si získal priazeň miliónov ľudí po celom svete, čo vo svete Google znamená, že sa stal ideálnym médiom pre umiestnenie reklamy. K dnešnému dňu ho aktívne sleduje prostredníctvom odberov takmer 40 miliónov ľudí.

Felix Kjellberg nedávno poskytol rozhovor pre Wall Street Journal, v ktorom sa vyjadril, že jeho ročný príjem z YouTube sa pohybuje na úrovni štyroch miliónov amerických dolárov. Je to vskutku výborný honorár za videá nakrúcané takpovediac na kolene. Na väčšine svojich videí sa venuje takzvaným gameplay, teda záznamom jeho hrania sa s najnovšími konzolovými alebo počítačovými hrami.

Felix aj napriek miliónom na svojom bankovom konte uvádza, že chce byť a stále je celkom normálnym človekom bez veľkých manierov. Údajne sa nezmenil ani jeho pohľad na peniaze ako také, chce sa vyhnúť ich glorifikovaniu a svoj úspech vníma s pokorou. Do veľkej miery túto skutočnosť môžete vidieť aj v jeho nových videách, kde sa nesnaží o zmeny imidžu z obyčajného chlapca na extrovertného milionára. I keď je pravdou, že práve jeho prirodzená extroverzia je ústredným dôvodom, prečo ho ľudia tak majú radi.

Felix je súčasťou servera YouTube už päť rokov, väčšinu z tohto času však nebol zvlášť úspešný. Skupinu odberateľov si budoval pomaly a dlho, rozmach prišiel až po roku 2013. Vtedy sa priam raketovo počet jeho odberateľov zvýšil z troch miliónov na osemnásť a následne na  38 miliónov.pewdiepie-revelmode

HRA: TubeTycoon

01.05.2016

Hra TubeTycoon je vynikajúca hra, ktorá je zadarmo. Aj Vás pohltil svet YouTube ale stále si neveríte natáčať videá? Tak toto je hra pre Vás! TubeTycoon je simulátor YouTube kde sa od 0 Subscribers môžete dostať až po neuveriteľné milióny odberateľov. Hru si môžete stiahnuť TU!

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

m4xo

Internet :3

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3289x
Priemerná čítanosť článkov: 1645x

Autor blogu

Kategórie

Archív